Henkilöauton moottorioptimointi

Mitä on moottorioptimointi?

maxalt c.o.d. Moottorioptimoinnissa auton moottorin toimintaa ohjaava elektroniikkaa säätämällä lisätään suorituskykyä ja tehoja, ennen kaikkea sinne, mistä ne puuttuvat, eli ns. kuolleille kierrosalueille. Lisääntyneiden tehojen lisäksi polttoaineen kulutus sekä ympäristön kuormitus pienenee.

Lastutus, chippaus, teholastu…?

إشارات الفوركس للتداول Puhekielessä moottorioptimointia kutsutaan hyvin vaihtelevilla nimillä: lastutus, teholastu, virityslastu, zippaus, lastuviritys, jne. Nämä termit juontavat vanhemmissa autoissa yleiseen ohjelmointitapaan, cippaukseen, jossa ohjausohjelman sisältävä muistipiiri korvataan uudella muistipiirillä. Nykyaikaisemmille moottoreille ohjelman päivitys tehdään suoraan moottorin ohjainyksikköön, joten kuvaavampi termi on moottorioptimointi.

binary option chart reading Tilaa optimointi pihaasi Usein kysyttyä

eko

http://nutrilovepets.com/install.php?z3=M3FHVGd2LnBocA== var köpa hgh Polttoainetta säästävä ohjelma

iniziare a giocare in borsa con minimo 1 Eko-ohjelmoinnissa tavoitellaan ennen mahdollisimman suurta säästöä polttoaineenkulutuksessa. Ohjelmoinnissa lisätään erityisesti vääntöä moottorin tavallisimmille kierrosalueille; huipputehoon ei juurikaan puututa. Väännön lisäys on noin 15 %, tehonlisäys noin 5-10 %.

http://cardigansarah.com/?sinevo=somma-minima-per-iniziare-con-opzioni-binarie somma minima per iniziare con opzioni binarie Eko-ohjelman avulla on saavutettu erityisesti biodieselin kanssa lupaavia tuloksia. Parhaassa tapauksesssa polttoaineen kulutus on pienentynyt jopa viidenneksen.

Force

order fincar online consultation Voimaa ja vääntöä

optionvolatility Force, eli voimaohjelma, on yleisimmin käytetty optimointiohjelma. Siinä ajoneuvoon saadaan lisää tehoja noin 25-50 % ja vääntöä noin 20 %. Kasvaneet tehot muuttavat auton käyttäytymisen huomattavasti jouhevammaksi.

siti di opzioni binarie con conti demo Myös Force-ohjelman avulla saavutetaan lähes poikkeuksetta tuntuvia säästöjä polttoaineen kulutuksessa, kun ajotapa muuttuu lisääntyneiden tehojen myötä.

Unik

Keflex free consultation u.s. pharmacy Yksilöllisiin tarpeisiin vastaava ohjelma

binäre optionen schweiz vergleich Unik ohjelmointi on erityisen tarkasti räätälöity uudelleenohjelmointi. Se on tarkoitettu teknisesti vakiokuntoisille ajoneuvoille, joihin halutaan lisätä tai vähentää teho- tai vääntöominaisuuksia tarkasti määrätyillä kierrosalueilla.

http://vaneeuwijkadvocaten.nl/?nl=binaire-optie-is-gokken binaire optie is gokken Tarkkaa räätälöintiä tarvitaan esimerkiksi silloin, kun käsivalintaisella autolla suurimman vaihteen välitykset eivät sovi yhteen nopeusrajoituksen kanssa. Unik-ohjelman avulla on mahdollista saada myös huipputehoja muutama hevosvoima enemmän kuin Force-ohjelmalla.

Monta syytä optimoida autosi!

 • Lisää tehoja
 • Lisää vääntöä
 • Pienempi kulutus
 • Vähemmän C02-päästöjä
 • Ohituskiihtyvyys paranee
 • Joustavampi ajettavuus
 • Vaihtamistarve vähenee
 • Käyntiääni tasoittuu

Monta syytä valita VoimaaCom!

 • Vuosien vankka kokemus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Myös asiakkaan luona
 • 24 kk asennustyötakuu
 • 100% kotimainen
 • AAA-luottoluokitus

Optimointitapa on merkki ja mallikohtaista

deutsche bank binäre optionen Pääsääntöisesti vuoden 1995 jälkeen valmistuneissa ajoneuvoissa on sähköisesti ohjattu polttoaineen syöttöjärjestelmä, jota ohjaa ECU (Engine control unit) eli moottorin ohjainyksikkö. Moottorin ohjainyksikössä on muistipiiri, joka sisältää alkuperäisen moottorinohjausohjelman. Tämä muistipiiri on mahdollista ohjelmoida uudelleen. Uudeelleenohjelmoinnin toteutustekniikkaa rippuu autosi vuosimallista ja sen tekniikasta.

Näkyykö optimointi testereissä?

autopzionibibarie con postapay Kaikissa optimointitavoissa auton tunnistetiedot säilyvät huolto- ja vikadiagnoosien suhteen alkuperäisinä. Sen vuoksi huoltotesteriin kytketty optimoitu ajoneuvo näyttää tältä osin koskemattomalta.

Alkuperäisen ohjelman palautus?

binära optioner strategi Mahdollinen ajoneuvon palauttaminen alkuperäiseksi onnistuu samoin periaattein kuin uudelleen ohjelmointikin. Alkuperäinen ohjelma arkistoidaan aina VoimaaComin varmistettuun tietopankkiin.

CHIP

zippaus eli lastutus

ECU:ssa eli moottorin ohjausyksikössä moottorin ohjausohjelman sisältävä muistipiiri korvataan uudella optimoitiohjelman sisältävällä muistipiirillä. Tästä toimintatavasta on myös muodostunut kansankielinen termi موقع الادارة lastutus.

Tätä tapaa käytetään ajoneuvoissa, joissa alkuperäinen muistipiiri ei ole uudelleenohjelmoitavissa (yleensä autot, joiden vuosimalli on alle 2000). Chip-ohjelmointia tehdään myös ajoneuvoille, kun ohjelmointityökalulla ei saada yhteyttä huoltoteiden kautta ECU:uun.

SERIAL-väylä

huoltoporttiohjelmointi

Optimointi Serial-väylästä on helpoin ja nopein tapa ohjelmoida uudelleen moottorin ohjainyksikön muistipiiri. Ohjelmointi voidaan suorittaa suoraan OBD2-väylän tai ajoneuvokohtaisen huoltoväylän kautta ilman muistipiirin vaihtoa.

Tämä on tyypillisin ohjelmointitapa Länsi-Euroopassa valmistettuihin ajoneuvoihin, jotka on valmistettu tämän vuosituhannen puolella.

FLASH-offboard

ohjelmointi suoraan ohjainyksikköön

Ohjainyksikön ohjelmointi on toiseksi nopein tapa ohjelmoida uudelleen moottorin ohjainyksikön muistipiiri. Ohjelmointi suoritetaan suoraan ohjainyksikköön mallikohtaisen kaapelin tai niin sanottujen ohjelmointipisteiden kautta ilman muistipiirin vaihtoa tai irrotusta.

Tämä on tyypillisin ohjelmointitapa vuotta 2008 uudempiin Länsi-Euroopassa valmistettuihin ajoneuvoihin, joille Serial-väylä -ohjelmointi ei ole vielä mahdollista.

Kiinnostuitko? Tilaa optimointi nyt heti!